Træpiller til strøelse

Når du bruger træpiller til strøelse, bliver din hestebox nemmere at vedligeholde. Du kan bruge almindelige træpiller som også bruges til pilleovne - men du kan også benytte træpiller specielt til hestestrøelse. Træpiller som er produceret til strøelse er bl.a. mindre hårdt pressede. Du kan fint anvende både 6 mm, 8 mm og 10 mm træpiller til strøelse uden den store forskel.

Filter
3.345,00 kr.

Gratis fragt

3.495,00 kr.

Få besked

3.649,00 kr.

Få besked

2.175,00 kr.

Få besked

Orker du heller ikke at rengøre og vedligeholde din hestebås mere end højst nødvendigt? Sådan har de fleste det nok, og derfor er der også mange, som bruger træpiller til strøelse i deres stald. Når du bruger træpiller til strøelse, opnår du en hestebås, som bliver nemmere at vedligeholde, fordi træpiller til strøelse har så god en sugeevne til de væsker, der nu engang forekommer i hestebåse. 

Med træpiller til strøelse kan du ofte nøjes med at fjerne hestegødning og pillerne med en greb en gang om dagen, hvilket betyder at strøelsen holder længere. Desuden vil du opleve, at det ikke er nær så tit, at du er nødsaget til at tømme båsen helt, som hvis du bruger traditionelt halm som strøelse. 

Det kan ligeledes være en fordel at bruge træpiller til strøelse fremfor spåner, fordi de komposterer hurtigere end spåner, når de er blevet brugt i båsen.