Lufttørret brænde

Når du har en brændeovn i huset, ved du, at det er vigtigt at have godt med brænde, mens den danske vinter er over os. Derfor tilbyder haveglad.dk et stort udvalg af lufttørret brænde i god kvalitet og mange forskellige træsorter. Det er nemlig ikke helt underordnet, hvilken træsort du vælger som din varmekilde om vinteren.
Filter
3.249,00 kr.

Gratis fragt

3.495,00 kr.

Gratis fragt

2.139,00 kr.

Få besked

Lufttørret brænde er en god og billig måde at få varmen til vinteren på. Lufttørret brænde kan med fordel købes om foråret, og sættes til tørring, så det er tørt og klart til fyring når det bliver vinter. Vores lufttørret brænde sælges til billige priser, selvom kvaliteten i vores sortiment af lufttørret brænde er i top. Derfor kan du nemt finde den rigtige løsning med lufttørret brænde hos os. 

Du finder både lufttørret brænde af løvtræ, bøg, ask, birk og eg hos os, og derfor anbefaler vi at klikke på den type brænde, du er på udkig efter, så du kan læse mere om de specifikke egenskaber såsom varmeafgivelse og brændetid. Når du køber lufttørret brænde hos os, leverer vi uden omkostninger hjem til dig. Du får leveret dit lufttørret brænde i et palletårn, så det er nemt for dig at flytte brændet efter levering.