Briketter

Har du brændeovn eller pejs, så er der mange fordele ved at bruge træbriketter frem for andre typer brænde. Træbriketter er nemlig fremstillet med henblik på at varme din stue op på en mere praktisk og effektiv måde end almindeligt træ.
Filter
-30%
3.495,00 kr. 4.995,00 kr.

Gratis fragt

-22%
3.495,00 kr. 4.495,00 kr.

Gratis fragt

-17%
3.749,00 kr. 4.495,00 kr.

Gratis fragt

-4%
4.779,00 kr. 4.995,00 kr.

Gratis fragt

-6%
3.749,00 kr. 3.995,00 kr.

Gratis fragt

-7%
5.749,00 kr. 6.195,00 kr.

Få besked

8.995,00 kr.

Få besked

Hvor længe brænder træbriketter?

Træbriketternes brændetid afhænger af hvilken type træbriket, der er tale om. Der kan nemlig være stor forskel på kvaliteten, og alt efter hvor lang tid du har behov for varme i din brændeovn eller pejs, så vil nogle træbriketter højst sandsynligt give bedre mening end andre.

Alle træbriketter brænder i længere tid end almindeligt brænde. Typisk vil traditionelle træbriketter være i stand til at brænde i ca. tre timer, men har du behov for længere brændetid, så findes der også andre træbriketter, der kan brænde i helt op til 10 timer.

Hvilke briketter er bedst?

Der findes som sagt forskellige slags briketter, og får at finde frem til de bedste briketter er vi nødt til at forholde os til dit behov. Skal briketterne mest af alt bruges i kortere perioder, f.eks til at varme stuen op om aftenen for at skabe lidt ekstra hygge, så er de normale lyse træbriketter et oplagt valg.

Skal du i højere grad bruge briketterne til at varme dit hjem op i længere perioder, så vil du få mere glæde af Longlife briketter, der, som navnet lyder, har en længere brændetid. En anden mulighed kan også være Over Night træbriketter. Disse har en lang glødetid og er derfor oplagte til at fyre om natten.

Prioriterer du økologi højt, så er det også muligt at købe økologiske træbriketter. Disse er fremstillet af overskudstræ fra fabrikker i møbelindustrien og er derfor et yderst miljøvenligt produkt.

Hvilke briketter brænder i længst tid?

Longlife og Over Night briketter brænder i længere tid end normale træbriketter. I modsætning til normale træbriketter, der er firkantede og kompakte, så er Longlife og Over Night briketter enten rektangulære eller cylinderformede med et hul i midten, hvilket giver en længere brændetid. Her hos Haveglad har vi et varieret udvalg af billige briketter. Vores store partier briketter er altid klar til brug lige efter levering, og fragten er selvfølgelig på vores regning.

Her hos Haveglad kan du bestille billige træbriketter, der passer til alle behov. Skulle du overveje andre typer brændsel, så har vi selvfølgelig også det. Måtte du mangle tændbreve, brændereoler eller andet tilbehør, så finder du det her.