Støbemix

Her finder du produkter til støbning. Blandt andet støbesand, murersand og forskellige typer støbemix og sand til støbning. Støbesand er en blanding sand og grus, murersand en blanding af sand og sten og støbemix en blanding af sten og grus der fås i både 0-8 mm og 0-16 mm. Gratis leveret i praktiske bigbags.
Filter

Står du foran et byggeprojekt, hvor du har behov for at støbe, er det vigtigt med en god og ikke mindst passende støbemix, hvis opgaven skal lykkes helt perfekt. 

Hos haveglad.dk tilbyder vi forskellige typer støbemix, som egner sig godt til mange slags opgaver, der kræver støbning. 

I vores udvalg af støbemix finder du blandt andet murersand, der også kaldes for støbemix. Denne type støbemix er en blanding af sten og sand i størrelsen 0-4 mm, der kan blandes med cement og vand i mange forskellige mængder, så opblandingen passer til netop dit projekt. 

Står du foran at skulle støbe et gulv, kan du med fordel kigge nærmere på vores støbemix med 0-8mm og 0-16mm, da disse slags støbemix er ideele til formålet. 

Hos haveglad.dk tilbyder vi som en ekstra service fri fragt, når du køber støbemix, så du ikke skal tænke på at fragte de forholdsvis tunge bigbags selv.