Opbinding

Opbinding af træer og buske - opbindingsartikler topkvalitet. Her finder du alt hvad du har brug for af opbinding til havens træer og buske. Hos Haveglad har vi et stort udvalg af opbinding til nyplantede og etablerede træer og buske. Se vores udvalg af opbindingsprodukter herunder:

Læs mere...

1 til 18 af 33

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 18 af 33

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Opbinding af træer og planter

Mange havetræer og haveplanter har brug for ekstra støtte, enten i etableringsfasen eller en permanent støtte i form af opbinding. Korrekt opbinding hjælper havens træer og buske med at fremstå bedst muligt, og som haveejer undgår man samtidig, at træernes grene og stammer knækker i blæsten.

Hvorfor opbinde træer og planter?

Nogle træer og planter kræver opbinding, eksempelvis hvis stammen eller stilken er tynd, eller træets krone er uforholdsvismæssig kraftig. Mindre træer har ved nyplantning som udgangspunkt ikke brug for støtte hvis de er under en meter høje. Træer med en højde på over en meter, og træer der har sat en krone, kan være nødvendige at binde op. Det er både for at støtte træer og buske der står udsat i vinden, for at sikre at rodklumpen ikke står og rokker frem og tilbage, og naturligvis for at undgå at stammen knækker.

Læs mere om opbinding af træer på vores haveguide.

Køb opbindingsartikler hos Haveglad

Haveglad tilbyder et stort udvalg af opbindingsartikler til træer og buske. Blandt andet opbindingsremme i gummi, opbindingssnor og forskellige typer opbinding med jutebånd. Køb dine opbindingsprodukter i dag og få dem leveret direkte hjem til dig.

2