Jord og muld

God jord er udgangspunktet for alt planteliv. Med den rette muld kan du lave den perfekte muldjord til dine planter, sådan så du kan være sikker på, at de får næring nok. Her hos Haveglad kan du købe jord og muld til alle slags afgrøder, og hvad du ellers måtte have lyst til at pryde din have med. Læs videre og bliv klogere på valgmulighederne, så du er sikker på, at dine nye planter eller afgrøder får de bedst mulige vækstbetingelser.
Filter
Nyhed
-3%
1.049,00 kr. 1.079,00 kr.

Gratis fragt

Nyhed
1.495,00 kr.

Gratis fragt

Nyhed
1.079,00 kr.

Gratis fragt

Nyhed
1.495,00 kr.

Gratis fragt

Nyhed
1.079,00 kr.

Gratis fragt

Bestseller
Nyhed
1.495,00 kr.

Gratis fragt

Nyhed
-10%
1.345,00 kr. 1.495,00 kr.

Gratis fragt

Nyhed
Nyhed
1.495,00 kr.

Gratis fragt

Nyhed
1.079,00 kr.

Gratis fragt

Nyhed
-14%
925,00 kr. 1.079,00 kr.

Gratis fragt

Nyhed
Nyhed
1.495,00 kr.

Gratis fragt

Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller
Bestseller

Muld og jord til alle haveopgaver

Muldjord er den optimale jordbundstype for planter, da den består af en optimal og nærende sammensætning af blandt andet kalk, ilt og fugt. I naturen såvel som din have hænger muld og regnorme uadskilleligt sammen.

Muld opstår ved, at store regnorme blander råjord med organiske rester. Men for at regnormene bliver hængende og producerer muld, er jordbunden nødt til at indeholde tilstrækkeligt med næring til ormene.

Hvad er god muldjord?

Den rette muld afhænger af, hvilken plante den skal give næring til. For at give dine planter de bedste forudsætninger for at vokse sig store og stærke hurtigst muligt kan du gøre dig selv en tjeneste ved at forholde dig til, hvilken muldjord din plante har brug for.

Muldjord kommer i mange varianter inden for forskellige kategorier. Har du planer om at plante i et højbed, et drivhus eller noget helt tredje? Uanset hvordan dine planteplaner lyder, så er det altid værd at kigge på mulighederne, så du sikrer, at dine planter får de bedste forhold. Generelt set er der følgende typer af muld at vælge imellem:

  • Plantemuld
  • Højbedsmuld
  • Harpet muldjord
  • Drivhusmuld
  • Hækmuld
  • Økologisk muldjord

Hvilken jord skal jeg vælge?

Udover de mere generelle salgs muld findes der også mere specifikke typer, der tilegner sig specifikke plantearter. Én ting er finde ud af hvor og hvordan, du har tænkt dig at plante, men en anden og lige så vigtig ting at forholde sig til er, hvad du har tænkt dig at plante. 

Har du f.eks. planer om et jordbærbed, så er jordbærmuld et oplagt valg. Drømmer du om en krydderhave, så er krydderurtemuld lige sagen, og på samme måde findes der blandt andet også kartoffelmuld, køkkenhavemuld og champignonmuld.

Ofte vil en mere generel muldjord også sørge for, at dine grønne venner overlever den første tid og får den næring, de har brug for. Men er du interesseret i at give dem de allerbedste forudsætninger, så kan du med fordel tage på opdagelse i vores store udvalg af muldjord.

Kunne du have brug for lidt vejledning i dit valg af muld, så er du velkommen til at give vores kundeservice et kald alle hverdage på tlf. 70 27 27 51  8.30 - 15.00 (fredag: 8.30 - 14.30). Du kan også benytte vores live chat eller skrive til salg@haveglad.dk.