Holmebo topdressing er velegnet til nyetablering og vedligehold af eksisterende græsplæner. Man anvender topdressing til plænedres på græsplæner, hvor den har evnen til at undertrykke mos og skadedyr. Holmebo topdressing er kraftig gødet med hønsegødning og tilsat meget fint sand.

De 40 liters poser gør det nemt at håndtere, og du undgår unødigt spild.

Anvendelse:

Hæld en del topdressing ud på græsset, og børst det ud med en kost til et lag på ca. 2-6 mm efter behov. Plænen skal se "beskidt" ud når du er færdig, men græsset skal stadig stikke op igennem topdressingen, så det får lys. Ved nyetablering af græsplæne spredes et lag på 4-6 mm topdressing ud, og herefter sås græsfrø.

40 liter topdressing rækker til ca. 20-25 kvadratmeter græsplæne ved udlæg i 2 mm lag og til ca. 10-15 kvadratmeter græsplæne ved udlæg i 4 mm lag. Vi anbefaler et lag på 4-6 mm.

Svensk produkt i absolut topkvalitet.

Skal du vedligeholde din græsplæne anbefaler vi Holmebo Plænestarter

Værd at vide om produktet

  • Svensk kvalitet siden 1948
  • Specialister i dyrkningsmedier
  • Det naturlige havevalg
Specifikationer
Varenummer: HB1136040
Mærke: Holmebo Tørv
Rumfang: 40 liter
Variant: Poser á 40 liter

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering