Rafter med bark

Her finder du vores udvalg af granrafter med bark i varierende størrelser og længder. Rafterne er særdeles velegnede til eksempelvis opbygning af dit nye statik. Bark granrafter giver en flot, naturlig overflade som giver en god kontrast til huset.

Filter

Bark granrafter - naturens byggematerialer

Rafter med bark er perfekte som naturlige byggematerialer. Rafterne har en lang levetid og giver mange forskellige anvendelsesmuligheder. På grund af deres rustikke, naturlige udtryk, bliver de ofte brugt i landskabsdesign for at tilføje et naturligt element til haver, parker og andre grønne områder. De kan også bruges til at bygge hegn, pergolaer, havebede, og meget mere.

Rafter med lang levetid

Grantræ falder ind under kategorien for hårdttræ og er derfor ekstremt holdbart i det nordiske klima. Vores granrafter med bark kommer fra skove med kolde og lange vintre. Det giver en langsom vækst i træet, og dermed en længere holdbarhed til eksempelvis hegn. 

Vores rafter med bark er i grantræ og har af den grund en markant længere levetid end eksempelvis skovfyr. Og takket være barken, som giver naturlig beskyttelse mod elementerne som vind og vejr, får du et naturligt byggemateriale, der som udgangspunkt ikke kræver vedligeholdelse. Levetiden for en rafte med bark er normalt +25 år. 

Granrafter har et stort naturligt indhold af harpiks, der beskytter træet mod råd. Det betyder at du ikke behøver at imprægnere dit træ med olie eller kemikalier til skade for miljøet. Af samme grund er granrafter ikke velegnede til eksempelvis møbler, da harpiks kan smitte af på tøj.

Perfekte til hegn, pergolaer og havebede

Granrafter med bark er kendt for deres holdbarhed. Gran er et stærkt og holdbart træ, der kan modstå mange forskellige slags vejrforhold. Det gør dem ideelle til udendørs brug. Raftehegn med bark er ofte det foretrukne valg for store naturområder eller haver med rigelig vegetation. Grunden er selvfølgelig, at træets naturlige udseende passer smukt ind i grønne omgivelser.

Rafter med bark har mange anvendelsesmuligheder, men bruges primært til raftehegn, havehegn og læhegn, hvor de monteres på vandrette lægter eller lodrette stolper. Når du køber bark granrafter må du påregne et spild på ca. 5-10 %, da rafterne i træ kan variere en smule i størrelse.

Rafter giver et naturligt look

Grans bark er generelt brun og solid, men over tid vil barken uundgåeligt falde af. Hastigheden af denne proces varierer og er afhængig af mange vejrforhold. Under barken har rafterne også en brunlig farvetone, så ofte er farveændringen ikke tydelig. Den gradvise proces sikrer, at dit hegn ikke ændrer farve fra mørkebrun den ene dag til lys den næste.

Køb granrafter med bark hos Haveglad

Her på siden finder du billige rafter med bark til dine næste projekter i haven. Vores pris på granrafter er uden fragt. Fragtprisen beregnes alt efter din ordre og vises i indkøbskurven, når du når til betalingen. Køb dine granrafter med bark hos Haveglad allerede i dag – så du er klar til at anlægge dit nye raftehegn.