Vandplantejord fra Holmebo 10 liter. Specialblanding til vand- og sumpplanter. Holmebo Vandplante-jord er den rigtige jord til planter der vokser i fugtige miljøer eller under vand. Forøger ikke algevæksten og grumser ikke vandet.


Plantning i netkurv:
Fjern planten fra dens potte og sæt den over i netkurven. Tryk 1-2 langtidsvirkende gødningskugler mellem rødderne og fyld netpotten op med vandplantejord. Tilføj derefter et dæklag af eksempelvis granitskærver.


Plantning i krukke eller havedam: 
Lav et passende størrelse hul i vandplantejorden, stik vandplanten i hullet. Tilføj en langtidsvirkende gødningskugle og fyld op med vandplante-jord.


Velegnet til alle vandplanter på nær åkander/nøkkeroser. Den rigtige til vand- og sumpplanter i havedamme, krukker og kar.


Sammensætning:
30% ishavsler (kalkfattigt, granuleret)
30% sand
40% omsat sphagnum
Surhedsgrad: pH 5,8-6,6
Ledningstal: < 1,5


Specifikationer
Varenummer: HB118510
Mærke: Holmebo Tørv
Rumfang: 10 liter

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering