Åkande-ler fra Holmebo 10 liter. Kalkfattigt lergranulat specielt til vandplanter. Det rigtige vækstmedie til åkander/nøkkeroser og lotus. Holmebo Åkande-ler hjælper dine vandplanter til god vækst. Sikrer stabil pH-værdi og anbefales til plantning af åkander/nøkkeroser og lotus-blomster.


Anvendelse: Plant direkte i leret og benyt enten vandplantekurv, vandplantenet eller klyner. Benytter du klyner, skal klyne-blokken udhules til ca. 5 cm større end plantens rodsystem. Tryk en til to gødningskugler ned i leret ca. tre til fire cm fra stænglen. Beskær dine planter en gang om året og genplant i større potter når det er nødvendigt.


Produktinformation
10 liter åkande-ler til åkander/nøkkeroser og lotus.


Sammensætning:
100% ler (meget kalkfattigt)
Granulat str.: 2-6 mm
Surhedsgrad: pH 6,2
Ledningstal: 0,3
Densitet: Ca. 1,1 kg /L

Specifikationer
Varenummer: HB108510
Mærke: Holmebo Tørv
Rumfang: 10 liter

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering