Klassisk fuglehus / foderhus til haven og terrassen. Foderhuset model Reed med stander giver dine fugle et sikkert sted at spise, samtidig med at du kan nyde dem på afstand. Det smukke fuglehus har mange fine detaljer, er 122 cm højt og lavet af FSC® certificeret træ. Taget er belagt med strå som en ekstra dekoration.

Foderhuset er et sikkert sted for fuglene at spise uden at blive forstyrret. Den gode udsigt giver dem tryghed, og samtidig kan du få et bedre kig til dem når de spiser. Det brede tagudhæng beskytter desuden foderet mod regn og fugt.

Foderhuset er velegnet til alle typer foder som melorme, fuglefrø og mejsebolde. Med sine 122 cm er foderhuset så højt, at katten ikke kan nå det – og samtidig lavt nok til at du kan nå op til det.

Værd at vide om produktet

  • Det klassiske smukke foderbræt
  • Fremstillet af materialer af høj kvalitet
  • FSC® certificeret
Specifikationer
Varenummer: TP889420
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering