Drikkeautomaten til fugle er en nem måde at tilbyde havens fugle vand på. Vand spiller en afgørende rolle for fuglene i vores haver, og er med til at opretholde deres vitale funktioner.

Drikkevand hjælper fugle med at holde sig hydrerede og sunde. Især i varme sommermåneder kan det være svært for dem at finde vandkilder, så en have med en konstant tilførsel af frisk vand kan være afgørende for deres overlevelse.

Når vi tilbyder vand til havenes fugle, tilføjer vi også en ekstra dimension til deres miljø. Det kan gøre haven til et attraktivt levested, hvor fuglene kan finde både vand og føde. Vandkilder kan tiltrække forskellige fuglearter, og det er en fornøjelse at observere deres adfærd og interaktioner.

Det er vigtigt at holde vandkilden ren ved regelmæssigt at skifte vandet ud. Placeringen af vandkilden er også vigtig, da det skal være tilgængeligt og samtidig give fuglene mulighed for at observere eventuelle trusler.

Drikkeautomaten er nem at betjene. Flasken skrues af bunden hvorefter den kan fyldes med vand. I toppen af flasken er en krog så du kan hænge den hvor du vil. 

Specifikationer:

  • Mål: 23 x 16,5 x 16,5 cm.
  • Kan rumme 770 ml.
  • Fremstillet i plast.
  • Krog til ophængning

Værd at vide om produktet

  • Enkelt drikkevandsløsning til havens fugle
  • Krog til ophængning
  • Hurtig påfyldning af automaten
Specifikationer
Varenummer: TP889348
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering