Levering af postpakker

Vores normale leveringstid for postpakker er 1-3 hverdage. Vi sender dagligt med PostNord fra vores lagrer nær Esbjerg og bestiller du inden kl. 12, modtager du som oftest dine varer næste hverdag. Du kan vælge mellem hjemmelevering og levering til pakkeshop. 

Når du vælger en pakkeshop, kan der opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer din pakke til en alternativ pakkeshop på grund af pladsmangel. Dette sker normalt i perioder med høj aktivitet, hvor pakkeshops kan blive overfyldte. I sådanne tilfælde vil du kunne afhente din pakke fra den alternative pakkeshop.

Bemærk at alle leveringstider på hjemmesiden er vejledende. Enkelte varer kan være i restordre, og der kan forekomme perioder med særlig stor ordreindgang, specielt i starten af sæsonen. I disse tilfælde må nogle kunder påregne længere leveringstid, hvilket dog sjældent forekommer.

I perioder med generelt forlængede leveringstider tilstræber vi os på at gøre opmærksom på dette på forsiden af hjemmesiden, ligesom det tilstræbes, at berørte kunder kontaktes og orienteres om forlængede leveringstider per e-mail eller telefon. Vi fraskriver sig ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering.


Spørgsmål?

Chat med os
Man - tors: 8.30 15.00
Fredag: 8.30 - 14.30

Email os

Ordre og leveringordre@haveglad.dk

Tilbud og indkøbtilbud@haveglad.dk

Genereltsalg@haveglad.dk

Vi besvarer normalt mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Ring til os

Åbningstider

70 27 27 51

Man - Torsdag: 8.30 - 15.00 Fredag: 8.30 - 14.30