Økologisk havegødning i 5 liters spand. Økologisk have- og grøntsagsgødning forbedrer jordens mikrobiologi og øger jordens humusindhold. Det er en rigtig god universalgødning til både blomster, stauder, frugttræer, plæner, buske og til brug i den økologiske køkkenhave.

En effektiv allround gødning der kan bruges overalt i haven. Langtidsvirkende organisk gødning der giver sunde og stærke planter.

Sådan gør du:

Anbefalet dosering pr. 10 m2:

Køkkenhave: 4 kg om foråret dækker hele vækstperioden. 
Blomsterbede, buske og hække: 1 til 2 kg om foråret.
Jordbær, frugttræer og bærbuske: 2 kg om foråret, 2 kg om efteråret.
Græsplæner: 1-4 kg, alt efter hvor grøn græsplænen skal være. 
Drivhuset: Før plantning tilføres 0,5 kg. pr. m², som kultiveres i det øverste lag. Midt i vækstperioden kan man tilføre yderligere 0,5 kg. pr. m². Hvis der bruges drypvanding, placeres gødningen under dryppene, så den vandes ned.

Indhold

Nettoindhold: 5 liter. Økologisk have- og grøntsagsgødning, 100 % komposteret økologisk hønsegødning. Formalet og pelleteret.

Analyse

Total kvælstof: 2,96 %
Vandopløseligt kvælstof: 0,8 %
Total fosfor: 1,5 %
Kalium: 2,4 %

Leveres i spand af høj kvalitet, som kan tåle at stå udendørs. Efterfølgende kan du benytte spanden til andre formål som f. eks. opbevaring.

Værd at vide om produktet

  • Kan bruges overalt i haven
  • Allround økologisk gødning
  • Sunde og stærke planter
  • Langtidsvirkende
Specifikationer
Varenummer: FG1003-03
Mærke: Farmergødning

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering