Holmebo Økojord er et svensk sammensat produkt bestående af sphagnum, sand, kalk, økologisk hønsegødning, og økologisk blodmel.

Svensk produkt fra højmose, af absolut topkvalitet.


Økojord fra Holmebo, er fremstillet af naurlige produkter.

Det er meget velegnet til plantning af grøntsager, krydderurter, blomster, og lignende.Skal du bruge et økologisk godkendt produkt, til f.eks. erhverv/landbrug, anbefaler vi Farmergødning produkterne

Værd at vide om produktet

  • Svensk kvalitet siden 1948
  • Specialister i dyrkningsmedier
  • Det naturlige havevalg
Specifikationer
Varenummer: HB1120001
Mærke: Holmebo Tørv
Rumfang: 2000 liter
Størrelse: 2000
Variant: Bigbag 2000 liter - fragtfrit

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

4.5 af 5 bedømmelser

(2 kundeanmeldelser)

50%

50%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

25. april 2022 07.56

Bedømt af Kirsten Lund

Holmebo Økojord

Det er en dejlig let og porøs jord med fin struktur, d.v.s, en ikke grov struktur. Men samtidigt falder den ikke sammen, når den vandes. Jeg synes den rækker langt og glæder mig meget til at se hvorledes planterne kommer til at trives med denne jord. Det kan jeg jo først vurdere om 2-3 måneder.

24. april 2018 13.16

Bedømt af Kasia

Nyt jordbær-højbed

Umiddelbart tegner det til at blive en ny æra min lille københavner-nyttehave med en ellers håbløs traktose-lerjord. Jorden fra Holmebo virker let og ‘varm’ og det er skønt at vide at den er økologisk tilmed

Fragt og levering