Allians læggekartoffel 1,5 kg er en sen sort af kartofler. Det er en fastkogende kartoffel, der egner sig perfekt til kogning samt til kartoffelsalat.


Alianskartoflen er en sen kartoffelsort der bør plantes i midten af april og kan høstes fra begyndelsen af september. Alians læggekartofler har en langoval form, der giver dem et specielt udseende, der lidt minder om aspargeskartofler, med glat skind og gult kød. Allians læggekartofler har en god knold og skimmelresistens.


Kartoflerne smager bedst direkte fra jorden, men er samtidig velegnet til lagring. De skal blot skylles grundigt og kan spises med skræl. Ønsker du at gemme Allians kartoflerne, bør de, som andre kartoffelsorter, opbevares tørt, mørkt og køligt ved ca. 5 grader.


Allians læggekartofler


Her får du en pose med 1,5 kg certificerede læggekartofler i topkvalitet. Forspiring af kartoflerne: Allians er en kartoffelsort der bør forspires tidligt, og kan lægges i april. Kan lagres til langt hen på foråret.


Læggekartoflerne stilles et køligt og lyst sted til forspiring. Udlægges når de er spirede, som normalt er i slutningen af marts eller starten af april, når jordtemperaturen er over 8 grader. Da solist kartofler er en meget tidlig sort, kan du forvente velsmagende økologiske kartofler der er hurtigt spiseklar.


Produktdata  • 1,5 kg certificerede læggekartofler
  • Gourmetkartoffel med skøn, mild smag
  • Læggetidspunkt: april
  • Høstperiode: middelsen
  • God resistens over for skimmel

Læs også: Dyrkning af kartofler

Specifikationer
Varenummer: PK2236
Mærke: Palm Kartofler
Tidspunkt: Sen

Om Palm Kartofler

Palm Kartofler et et kartoffelpakkeri beliggende i idylliske omgivelser på Fyn, som har pakket og forsynet det danske marked med kartofler siden 1979. Med læggekartofler fra Palm kartofler er du sikret et bredt udvalg af certificerede læggekartofler i højeste kvalitet. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering