Med den miljøvenlige Allround Rens fra Bollerup Jensen, kan du effektivt rense en hel række vaskbare overflader og materialer.

Dette produkt er miljøvenligt, bæredygtigt, og baseret på naturlige råvarer - helt uden kemi. Emballagen er fremstillet af genbrugsplast, med det formål at skabe en grønnere jord.

Denne alsidige Allround Rens kan f.eks. anvendes til eksempelvis t
rapper, fliser, murværk, klinker, facader, tag, hegn, vinduer, træværk og havemøbler

Godt at vide:


For at få det bedste resultat af din rengøring er det vigtigt at undgå direkte sollys, så sæben ikke tørrer ind, og gør det besværligt at skylle af.

Brug beskyttelseshandsker som er egnet til formålet.

Du bortskaffer brugsopløsningen i den lokale spildevandsrensning (almindelig kloak).

Efter brug skal alt anvendt udstyr skylles grundigt med vand.

Brugsanvisning:


1. Bland 1 dl. Allround Rens med 2 liter vand. Anvend evt. lunken vand og det hele blandes grundigt sammen inden brug. Ved en korrekt dosring sparer du penge og minimere miljøbelastningen. Har du områder der er særligt snavset, kan der anvendes en dosering med 1 dl. Allround Rens med 1 liter vand.

2. Du påfører sæben med en håndsprøjte, højtryksrenser eller børste. Anvend en svamp eller børste de steder hvor der er samlinger og sprækker, og hvor det kan være svært at komme godt ind.

3. Lad sæben virke i op til 15-20 minutter, hvor den derefter skrubbes med en børste, alt imens sæben skylles væk med vand.

Allround Rens indeholder:


2,5 liter Allround Rens
Sæbe 5-15%
Tensider <5%
pH værdi ca. 10
Allround Rens opbevares i original og tæt lukket emballage, tørt og frostfrit.

Specifikationer
Varenummer: BJ7551-2,5
Mærke: Bollerup Jensen
Størrelse: 2,5 L

Om Bollerup Jensen

Miljøvenlige pleje- og rengøringsprodukter. Bollerup Jensen har siden 1935 udviklet og fremstillet miljøvenlige produkter indenfor pleje- og rengøring. Alle produkterne er produceret af naturlige råvarer og i mange tilfælde Svanemærkede, og som emballage benyttes flasker, fremstillet af kasserede fiskenet og dunke lavet af genbrugsplast. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering