Honningurt er en plante som både hjælper haven og naturen. Den fungerer som grøngødningsplante og tiltrækker vigtige insekter som bier og sommerfugle med sin søde nektar og pollen.

Rødderne er med til at forbedre jordens sundhed ved at tilføre organisk materiale, når planten nedbrydes. Det organiske materiale, også kaldet grøngødning, er som en god snack for jorden, fordi det giver jorden næringsstoffer, der gør den mere frugtbar.

Når honningurt blomstrer, ser det ud som om haven bliver dækket af et farverigt tæppe af blå/lilla blomster. Blomsterne er ikke kun pæne at se på, men har også en vigtig funktion som at tiltrække insekter som bier og sommerfugle, fordi de er en god kilde til nektar og pollen.

Når man bruger honningurt som grøngødning, hjælper den med at forbedre jorden, så de efterfølgende afgrøder som grøntsager og blomster kan vokse bedre. Honningurt hjælper også med at holde ukrudt nede, fordi den tætte vækst skygger for solen og gør det sværere for ukrudt at vokse.

En pakke indeholder 400 g frø og er velegnet til et område på cirka 100 m².

Læs mere: Grøngødning.

Specifikationer:

Såtid: marts - august.
Blomstring: juni - september.
Sådybde: 3-5 cm.
Højde: 60-80 cm.
Inhold: ca. 400 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Effektiv grøngødning - smukke blomster
  • Undertrykker ukrudt
  • Giver næringsstoffer til jorden 
  • Stimulerer mikroorganismer
Specifikationer
Varenummer: BB615809
Mærke: Kiepenkerl
Blomstringstid: Juni, Juli, August, September
Egenskaber: Grøngødning
Højde: 60-80 cm
Levetid: Etårig
Mængde: 400 g
Rækker til: 100 m2
Såtid: Marts, April, Maj, Juni, Juli, August

Om Kiepenkerl

Tyske Kiepenkerl producerer flotte og populære blomsterblandinger til haven, grøftekanten, marken eller engen. Blomsterblandinger der giver biodiversitet og tiltrækker bier, insekter og andre dyr i haven. Blandingerne fås i mange forskellige varianter, er smukke at se på og er perfekt afstemt til det nordiske klima.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering