Almindelig hør er ikke kun velegnet til produktion af tøj og som fødevarer, men den er også fantastisk for jorden, hvor den fungerer som grøngødning.

Hør har rødder, der går langt ned i jorden og løsner den. Det hjælper desuden med at holde jorden på plads - ved at modvirke erosion. Når hør vokser, laver den nemlig stængler og blade, der effektivt dækker jorden som en tæt, grøn dyne.

Når du bruger hørplanten som grøngødning, giver det masser af gode ting til jorden. Efter at hør er blevet dyrket, kan man blande planten ned i jorden. De grønne dele af hør nedbrydes og tilfører organisk materiale. Det organisk materiale, også kendt som grøngødning, forbedrer jordens næringsindhold og struktur, hvilket skaber en sundere og mere frugtbar jord.

Almindelig hør har tynde og høje stængler, der kan blive omkring 60 cm høje. Hørblomsterne er fine og har en lyseblå farve. Blomsterne har fem flotte kronblade og sidder sammen i klaser.

Læs mere om grøngødning.

Specifikationer:

Såtid: april - juli.
Blomstring: juni - juli.
Højde: 60 cm.
Planteafstand: 25 cm.
Rækkeafstand: 20 cm.
Indhold: ca. 60 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Bidrager til en god jordstruktur 
  • Dækker jorden og modvirker ukrudt
  • Løsner komprimeret jord 
  • Stimulerer mikroorganismer
Specifikationer
Varenummer: BB616509
Mærke: Kiepenkerl
Blomstringstid: Juni, Juli
Egenskaber: Grøngødning
Højde: 40-60 cm
Levetid: Etårig
Mængde: 60 g
Rækker til: 10 m2
Såtid: April, Maj, Juni, Juli

Om Kiepenkerl

Tyske Kiepenkerl producerer flotte og populære blomsterblandinger til haven, grøftekanten, marken eller engen. Blomsterblandinger der giver biodiversitet og tiltrækker bier, insekter og andre dyr i haven. Blandingerne fås i mange forskellige varianter, er smukke at se på og er perfekt afstemt til det nordiske klima.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering