En velsmagende pizza bagt på 2 minutter - en helstegt kylling tilberedt på 30 minutter – slow food, der simrer natten over - eller måske en spændende anretning med skaldyr, en lækker dessert eller et friskbagt brød?

AMALFI ovnen er en moderne og spændende udførelse af den velkendte stenovn, der inspirerer til helt nye dimensioner i madlavningen. Ovnen er udviklet i Australien efter inspiration fra den sydeuropæiske tradition for madlavning: Lavet fra bunden - tæt på naturen - gerne i samvær med familie og gode venner.

Optænding sker hurtigt og effektivt med tørt pejse-brænde i den velisolerede ovn. Samtidig holder ovnen godt på varmen og sikrer et lavt forbrug af brænde.
– En behagelig varme frigøres altid og nydes særligt på en kølig aften. Madlavning under åben himmel inspirerer til nye retter, nye vaner, nye glæder – og det er ganske let. Se links nedenfor for mere inspiration.

AMALFI ovn leveres komplet inkl. understel, skorsten, metal dør, pizzaspade og udførlig instruktionsvejledning samt tips til opskrifter

Specifikationer
Varenummer: GL116510
Mærke: Gardenlife

Om Gardenlife

Gardenlife er produkter til haveglæde og blev etableret i 2001. Gardenlife har et stort udvalg af produkter til haven og er hurtigt blevet førstevalg blandt danskere, der ønsker at sætte præg på haven med de mange spændende produkter. Med Gardenlife's store udvalg finder du helt sikkert det rigtige for dig.


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering