Kattegræs er en type græs, der er specielt dyrket til katte som en naturlig kilde til fiber og fordøjelsesstøtte. Det kan også hjælpe med at opretholde en sund vægt og reducere risikoen for hårbolde, da katte sluger meget hår i forbindelse med deres daglige hygiejne.

Kattegræs er rig på vitaminer og mineraler, og med disse frø kan du selv dyrke græs til dine katte og sikre, at de trives og forbliver sunde og raske.

Kattegræs kan dyrkes både indendørs og udendørs og kræver ikke meget vedligeholdelse. Det skal dog have nok vand og sollys for at vokse godt. Når det er tid til høst, kan kattegræs klippes ned til den ønskede størrelse og serveres for katten.

Dyrker du indendørs, må kattegræs ikke få dirkete sol, men skal stå varmt og lyst. Dyrker du kattegræs udendørs, kan du dyrke direkte i jorden fra april til september.

Sådan gør du:

  1. Spred frøene jævnt ud i en bakke med pottemuld og dæk frøene til med ca. 1 cm. jord.
  2. Sørg for at vande frøene.
  3. Efter ca. 1 uge skulle græsset gerne være højt nok til at katten kan spise af det.

Posen indeholder ca. 20 g. kattegræs frø.

Værd at vide om produktet

  • Hjælp katten til større velvære
  • Kilde til fiber og fordøjelsesstøtte
  • Giver vitaminer og mineraler
Specifikationer
Varenummer: TP080708
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

16. januar 2024 20.24

Bedømt af Jeanette Nina Stahl

Katten er glad????

Billigt og godt!

Fragt og levering