Asparges læggekartoffel 1,5 kg er en middel tidlig kartoffel. Asparges er en rigtig god all-round-kartoffel, der kan benyttes i mange retter. Det er bl.a. en rigtig god kartoffel til kogning. Asparges kartofler er en rigtig luksus-kartoffel - en skøn delikatesse som både pille- og salatkartoffel. Sorten er en traditionel dansk spisesort med lange krumme knolde, der er velsmagende og faste i kog.

Asparges kartofler kan dyrkes på både sandet og leret jord men dog med større risiko for rustforekomster på sandet jord. Skindet står er flot på leret jord, dog med behov for en god vandforsyning for at undgå skurvdannelse. Asparges kartofler er sygdomsmodtagelige, hvorfor der kræves god driftsledelse.

Asparges er meget velsmagende, specielt hvis de er taget direkte fra jorden. Kartoflerne skal blot skylles grundigt og kan sagtens spises med skræl. Ønsker du af gemme kartoflerne skal de opbevares frostfrit, tørt, mørkt og køligt ved omkring 5 grader.

Asparges middel tidlige læggekartofler

Her får du en pose med 1,5 kg certificerede læggekartofler i absolut topkvalitet. Forspiring af kartoflerne: Asparges kan forspires fra marts og høstes omkring sidst i juli - august - september. Læggekartoflerne stilles et køligt og lyst sted til forspiring. Lægges når de har spirede - typisk i slut marts eller start april, når jordtemperaturen er over 8 grader.

Produktdata

  • 1,5 kg certificerede læggekartofler
  • Medium tidlig kartoffelsort med dejlig smag
  • Læggetidspunkt: april/maj
  • Høstperiode: juli - august - september

Læs også: Dyrkning af kartofler

Værd at vide om produktet

  • Certificerede læggekartofler 
  • God i salater og som pillekartoffel 
  • Fastkogende og velsmagende 
  • Dansk kvalitet
Specifikationer
Varenummer: PK2220
Mærke: Palm Kartofler
Tidspunkt: Middel, Tidlig

Om Palm Kartofler

Palm Kartofler et et kartoffelpakkeri beliggende i idylliske omgivelser på Fyn, som har pakket og forsynet det danske marked med kartofler siden 1979. Med læggekartofler fra Palm kartofler er du sikret et bredt udvalg af certificerede læggekartofler i højeste kvalitet. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering