Med Hortus H-bænk kan du skabe små hyggekroge og skønne miljøer i din have, hvorfra du kan nyde solen, havens planter eller ungernes leg.


Bænken kan anvendes som et sæt med bord i samme serie. Havebænken har den fordel at den nemt kan flyttes og kan stå ude hele året.


HORTUS H-model bænken er en klassisk bænk i H-form, fremstillet i sortmalet, 100% FSC® certificeret, bæredygtigt fyrretræ og med et minimum af vedligehold. Stellet er gedigent og fremstillet i galvaniseret stål, der giver et moderne, uformelt og hyggeligt udtryk.

Stellet er samtidig forstærket med en skråstiver, så bænken er afstivet og giver øget stabilitet og holdbarhed.Specifikationer:
Farve: Grundmalet sort
Materiale: Galvaniseret stålstel 42 mm massive planker i fyrretræ
Antal planker: 3 stk. pr. bænk
Mål: 43 x 37x 170 cm
Vægt: 21,86 kg
Stellet er forsamlet & inkl. udførlig samlevejledning.


 

Specifikationer
Varenummer: NSH801-094
Mærke: Hortus
Farve: Sort

Om Hortus

Hortus er producent af produkter til haven. Hortus betyder nemlig "have" på latin, hvilket passer perfekt til deres ønske om at lave design og kvalitetsprodukter til netop haven. Hortus sortiment består blandt andet af hegn i forskellige materialer, såsom træ, komposit, glas og metal og elektriske terrasevarmere i forskellige kvaliteter til terassen, loft og væg. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering