Det godkendte alternativ til jernvitriol! Protect Garden har udviklet denne godkendte granulat til effektiv bekæmpelse af mos i græsplænen. 

Trim slår mosset ned, modvirker ny mosdannelse, og gør græsplænen mere tørketolerant. Ca. 14 dage efter udspredning bliver mosset sort og dør, og kan derefter rives væk.

Trim mod mos indeholder samtidigt gødning, som giver en slidstærk og grønnere græsplæne med et kraftigt rodnet. 

Fremgangsmåde

Optimal anvendelse fra april til september. Det er enkelt at sprede granulaten jævnt over plænen. Dette gøres når græsset er tørt og dugfrit og gerne før vedvarende regn. Undgå at slå græsset 3 dage før og efter behandlingen.

Pas på ikke at ramme træ og stenbelagte områder, da Trim mod mos kan give brunrøde pletter. Brug ikke trim mod mos ved nyanlagte græsplæner i etableringsåret. Hold 30 cm afstand til bede.

Anvendes ikke i tørkeperioder. 35 gr pr m² - 3,5 kg rækker til 100 m2

Trim mod mos Xtra er det godkendte alternativ til jernvitriol, som ikke længere er lovligt at bruge til mosfjernelse.

Værd at vide om produktet

  • De godkendte alternativ til jernvitriol
  • Dræber effektivt mos i plænen
  • Efterlader en ren og mosfri plæne
Specifikationer
Varenummer: BOP329209048
Mærke: Protect Garden

Om Protect Garden

Har du problemer med insekter på din terrasse? Ukrudt på dine terrasser? Protect Garden fokuserer på effektivitet og enkelhed og sørger for, at folk nyder deres have og føler sig trygge i hjemmet. Mærket tilbyder et løsninger tilpasset den enkelte bruger og designet til at beskytte mod de vigtigste skadedyr og til at nyde smukke og rene udendørs omgivelser.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

26. april 2024 07.22

Bedømt af Carsten

Det virker

Har brugt jernvitriol i mange år for at få bugt med mosset. Endeligt noget der virker lige så godt. Det er jo noget dyrere, men jeg synes godt man kan strække de 3,5 kg til mere end 100m2 - nok nærmere 140-150.

Fragt og levering