Bioboy kan anvendes til rengøring på mange forskellige områder. Bioboy renser, polerer og desinficerer og bruges med en fugtig opskummet svamp eller klud.

Alt bliver rent og skinnende og næsten som nyt igen og uden de store anstrengelser pga. Bioboys effektivitet. Bioboy er et biologisk universal rengøringsmiddel hvor anvendelsesmulighederne er mange.

Anvendelsesområder

Rustfri stål, sølv, guld, kobber, krom, kunststof, messing, tin, krystalglas, emalje, keramik, glas, aluminium m.m.

Til: Køkkenmøbler, kakkelovnsplader, opvaskekummer, armatur/stel, keramiske kogeplader, ovenplader, badekar, brusekabiner, håndvaske, WC, fuger, fliser, vinduer, plastvinduer, spejle, rullejalousier, havemøbler, varmeapparater, campingvogne, biler, både, ski, motorcykler, bilfælge, cykler, pokaler, musikinstrumenter, pletter på tekstiler og meget andet.

Brugsanvisning:

Anvend altid en fugtig svamp, hvor svampen trykkes og drejes flere gange i sæben. Tryk svampen i sæben til der dannes skum i rigelige mængder. Brug kun selve skummet i svampen.

De beskidte genstande rengøres og poleres med opskummet svamp, hvor der skylles efter med og genstanden tørres med en fugtig eller tør klud. For at bevare holdbarheden på produktet lukkes dåsen godt til efter brug.

Bioboy indeholder

Sæbe
Aluminiumoxid
Planteolie
Glycerin
Menthol

Opbevares utilgængelig for børn.

Værd at vide om produktet

  • Biologisk rengøringsmiddel
  • Skånsom og effektivt
  • Utrolig mange anvendelsesområder
  • Dansk kvalitet siden 1935
Specifikationer
Varenummer: BJ4020-0,5
Mærke: Bollerup Jensen
Størrelse: 500 g

Om Bollerup Jensen

Miljøvenlige pleje- og rengøringsprodukter. Bollerup Jensen har siden 1935 udviklet og fremstillet miljøvenlige produkter indenfor pleje- og rengøring. Alle produkterne er produceret af naturlige råvarer og i mange tilfælde Svanemærkede, og som emballage benyttes flasker, fremstillet af kasserede fiskenet og dunke lavet af genbrugsplast. 

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

30. april 2024 06.00

Bedømt af Rasmus Toft

Genialt produkt!!

Har brugt bioboy i snart mange år, og det kan simpelthen bruges til så meget forskelligt. Kan anbefales!

Fragt og levering