Calcium er afgørende for planternes vækst og sundhed. Det er derfor vigtigt, at calcium tilføres årligt og gerne i april/maj måned hvor planterne vokser kraftigt. Calciummangel optræder primært i perioder med megen nedbør og/eller høj luftfugtighed samt i perioder med kraftig vækst.

Gødningen, har den meget positive egenskab, at den ikke påvirker jordens pH. De fleste faste calciumprodukter hæver jordens pH, hvilket ofte hæmmer optagelsen af en lang rækkenæringsstoffer.

Anvendelse
Der bør årligt tilføres 1.5 -3,0 kg = 1,1 – 2,1 l. BioCalcium/100 m2.

Dosering
Gødningen udbringes med BioDuo gødningsspreder. Bio Calcium må ikke blandes med andre produkter. Gødningen må ikke anvendes, hvis der er udsigt til frost inden for de nærmeste 48 timer.

Håndtering og opbevaring
OBS! På grund af gødningens høje indhold af næringsstoffer skal man undgå at få den i øjnene.
Gødningen skal opbevares frostfrit. Bemærk at ved temperaturer under 10 grader forsinkes effekten af gødningen grundet den lave biologiske aktivitet.

Læs også: gødning af græsplænen

Specifikationer
Varenummer: BN4007
Mærke: Bionutria

Om Bionutria

BioNutria er kendt som "Greenkeeperens hemmelighed", og er mestre i gødning og plænebehandling til professionelle plænefolk. BioNutria har hele rækken af roste produkter, der er med til at fremme plænens sundhed og give gode vækstforhold for græs. Blandt andet ved effektivt at undertrykke mos. BioNutria har desuden nogle fantastiske gødninger til væktshuse, potter og krukker.

5 af 5 bedømmelser

(2 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

27. april 2022 19.44

Bedømt af Kirsten Marie Olsen

BN Calcium

Nemt og effektivt. Ingen griseri på plænen, og man slæber ikke noget hvidt med ind, som Alm. kalk i pulver eller perler.

30. september 2022 07.54

Bedømt af Birthe

Glad græsplæne

Det virker. Brugt det i flere år

Fragt og levering