Alle BioNutrias gødninger udbringes med BioDuo Gødningssprederen. Spredemetoden er hurtig, meget præcis og forårsager ingen forstyrrelser for hverken dyr, mennesker eller maskiner. 

BioDuo Gødningssprederen består af en 3 liters beholder og en dyse med et sugerør. Den er yderst brugervenlig og sikrer en perfekt fin og ensartet fordeling af gødningen på græsplænen, i bedet, drivhuset eller urtehaven.

BioDuo gør det nemt for dig at udbringe flydende gødning tilsat vand. Du fylder blot gødning i dunken og tilkobler din haveslange til dysen, så vil trykket fra vandslangen selv opsuge gødningen i et blandingsforhold på 1/20. Man kan let se hvordan gødningen forsvinder fra dunken og ved et normalt vandtryk er dunken tom i løbet af ca. 10-15 minutter.

Gødningen fordeles dermed jævnt og skånsomt og giver en hurtig virkning. Du kan færdes på græsplænen med samme, og din gødskning er hverken til gene for tamme eller vilde dyr.

Beholderen er let at rengøre og kan bruges igen og igen. Husk at købe gødningen ved siden af - dunken indeholder ikke gødning.

Sådan bruger du BioDuo gødningspreder

  1. Skru dysen af dunken. Sørg for at sugerøret følger med op. Sugerøret skal sidde fast på dysen. 
  2. Hæld din BioNutria gødning i dunken. F.eks. 1 liter Star ClassicXL og 2 liter BioGolf NPK 13-1-7. Sørg for, at sugerøret sidder ordenligt fast i dysen. 
  3. Skru dysen med sugerøret på dunken igen. 
  4. En vandslange med snapkobling kobles på dysen og vandet åbnes til max. tryk. 
  5. Dysen åbnes derefter ved først at trække sikringstappen tilbage og dreje den runde drejeknap på venstre side af dysen med uret. Nu kommer der både vand og gødning ud af dysen, og plænen og resten af din have kan gødes.

Rengøring af BioDuo gødningspreder

Når du er færdig, skrues dysen af dunken, og en lille mængde rent vand, cirka 2,5 dl, hældes ned i dunken. Derefter skriger du dysen på igen, åbner for vandet, og dysen åbnes for at suge vandet ud af dunken. Herved bliver sugerøret fuldstændigt rent, og BioDuo Gødningssprederen kan genbruges uden problemer. 

 Hvis der ikke kommer noget ud af dysen, eller sprederen ikke trækker gødning fra beholderen, kan der være forskellige årsager: dysen kan være tilstoppet, eller sugerøret kan være forkert placeret.

Specifikationer
Varenummer: BN4010
Mærke: Bionutria

Om Bionutria

BioNutria er kendt som "Greenkeeperens hemmelighed", og er mestre i gødning og plænebehandling til professionelle plænefolk. BioNutria har hele rækken af roste produkter, der er med til at fremme plænens sundhed og give gode vækstforhold for græs. Blandt andet ved effektivt at undertrykke mos. BioNutria har desuden nogle fantastiske gødninger til væktshuse, potter og krukker.

5 af 5 bedømmelser

(3 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

17. april 2022 23.33

Bedømt af Jette Johansen

Hurtig levering

Meget overrasket over hurtigheden hvormed min vare blev leveret. En rigtig god oplevelse

18. maj 2022 11.31

Bedømt af Pia Majgaard

Bionutria

Det er et super produkt til græs plænen, har brugt det i 6 år nu

30. maj 2023 14.59

Bedømt af Inga Lange

inga lange

godt produkt. hurtig levering. kommer igen.

Fragt og levering