Foderkrog til forskellige typer fuglefoder og mejsebolde. Foderkrogen til fugle er en god måde at tiltrække og fodre fugle i din have eller på altanen. Foderkrogen er designet til at hænge op og give en sikker og tilgængelig kilde til føde for fuglene.

Placeringen af foderkrogen: Vælg et sted, der er synligt for fuglene, men samtidig sikkert fra potentielle rovdyr. Det er bedst at placere foderkrogen et stykke væk fra vinduer for at undgå, at fugle flyver ind i dem.

Du får muligheden for at observere fuglene, som samtidig skaber en fornøjelig atmosfære i din have. Sørg for at rengøre foderkrogen regelmæssigt for at forhindre sygdom hos fuglene.

Husk, at det kan tage lidt tid, før fuglene opdager din foderkrog. Vær tålmodig, og snart vil du kunne nyde synet af farverige fugle, der besøger din have og nyder den lækre mad, du har tilbudt dem gennem din foderkrog.

Du kan hænge flere forskellige typer foder på foderkrogen. Blandet fuglefoder pakke indeholder 4 forskellige slags foder, som kan anvendes på foderkrogen.

Specifikationer:

  • Mål: 47 x 9,5 x 2,5 cm.
  • Fremstillet i metal.
  • Krog til ophæng.
  • 4 foderkroge.

Værd at vide om produktet

  • Enkelt og fleksibel
  • 4 kroge til forskellige slags foder
  • Fremstillet i pulverlakeret metal
Specifikationer
Varenummer: TP889308
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering