Blå Arve Mix, “Anagallis Arvensis“ er en skøn et-årig plante, der når en højde på op til 20 centimeter. Dens skud skyder delvist opad og hænger delvis nedad. De charmerende, små blade udgør kulissen for de talrige, klare blomster i forskellige nuancer, der er virkeligt dekorative i havens bede. Blå Arve en perfekt plante til mindre blomsterbede, men trives også smukt i højbede, krukker og potter. Placeres de i hærgede plantekasser vil de hænge flot ud over kassernes sider.


Placér frøene i køleskabet i en uge før det planlagte såningstidspunkt. Kan forspires i frøbakker eller direkte i deres permanente position fra april måned. Frøene spirer inden for cirka tre uger. Når de forspirede planter er klar, plantes de med en indbyrdes afstand på 30x15 cm på et solrigt sted.


Blå Arve et etårig og er ikke særligt krævende med hensyn til jordkvalitet.


Specifikationer:Såtid: April - maj

Blomst: Juni-september

Sådybde: Oven på jorden. 

Planteafstand: 30 cm mellem frø

Rækkeafstand: 15 cm mellem rækker

Indhold: 0,3 g. frø.

Etårig/Flerårig: Etårig

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14037
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering