Blodkløver er en plante inden for bælgplantefamilien. Navnet blodkløver refererer til farven på de meget smukke, røde blomsterhoveder. 

Blodkløver er specielt godt for jorden. Den har nogle små bakterier i sine rødder, som hjælper med at fange luftens næringsstof. Dette gør blodkløver til en nyttig grøngødning, fordi den tilføjer vigtige næringsstoffer til jorden og gør den mere frugtbar. 

Blodkløver er ikke kun nyttig for jorden, den er også flot at se på. De flotte røde blomster tiltrækker bier og andre insekter, der hjælper med at bestøve planter. Det gør blodkløver til en vigtig del af naturen og en god plante at have. Den trives i solrige eller let skyggede områder. Så blodkløverfrøene med en dybde på omkring 2 cm i jorden. Dæk frøene let med jord og vand omhyggeligt.

Afhængigt af formålet med dyrkningen, kan du lade blodkløveren blomstre og tiltrække insekter, eller du kan trimme blomsterne for at bevare næringsstoffer i jorden, især hvis du bruger den som grøngødning.

Læs mere om grøngødning.

Specifikationer:

Såtid: maj - juli.
Blomstring: juni - september.
Sådybde: 2 cm.
Højde: 50 cm.
Etårig/ Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • God til grøngødning
  • Meget smukke blomster
  • Hindrer udvaskning af kvælstof
  • Stimulerer mikroorganismer
Specifikationer
Varenummer: BB616400
Mærke: Kiepenkerl
Blomstringstid: Juni, Juli, August, September
Højde: 40-50 cm
Levetid: Etårig
Mængde: 75 g
Rækker til: 25 m2
Såtid: Maj, Juni, Juli

Om Kiepenkerl

Tyske Kiepenkerl producerer flotte og populære blomsterblandinger til haven, grøftekanten, marken eller engen. Blomsterblandinger der giver biodiversitet og tiltrækker bier, insekter og andre dyr i haven. Blandingerne fås i mange forskellige varianter, er smukke at se på og er perfekt afstemt til det nordiske klima.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering