Blomster Idyl fra Nordic Gardens er sammensat af 16 forskellige etårige blomster og urter, der giver et idyllisk tæppe af blomster i et mix af farver. Blomster idyl er velegnet til pluk-selv buketter, og giver et værdifuldt levested og en vigtig fødekilde for sommerfugle, bier og nytteinsekter. Passer godt til haven, men også til grøftekanter og blomsterstriber.

Sådan gør du:

Blomsterblandingen såes forår (april-maj) eller tidligt efterår (aug-sep) i en dybde på ca. 0,5 cm. De bedste betingelser for Blomstereng er en solrig beliggenhed i mager jord. Giv aldrig blomstereng gødning. Blomstereng bør klippes én gang om året - i sensommeren efter hovedblomstringen. Klip i ca. 10 cm højde.

Sammensætning:

Sammensætningen i blomstereng kan variere fra år til år, men indeholder som oftest:

Brudeslør, guldvalmue, hundetunge, jomfru i det grønne, jomfruskørt, kornblomst, marmelukærme, morgenfrue, mølleblomst, nikkeknop, okseøje, rød hør, silkeskørt, silkevalmue, sløjfeblomst, sommer-adonis. Indeholder majskolbegranulat for lettere udsåning. Indeholder desuden majskolbegranulat for bedre udsåning.

Spanden indeholder 1,1 liter / 60 m2

Læs også: blomstereng 
Læs også: vilde blomsterfrø

Værd at vide om produktet

  • Smuk, vild blomsterblanding 
  • Mix af blomsterfarver
  • God for bier og sommerfugle
  • Mange forskellige sorter
  • Høj spireprocent
Specifikationer
Varenummer: BMB40017
Mærke: Nordic Gardens
Egenskaber: God til buketter, Insektvenlig
Mængde: 1,1 liter
Rækker til: 60 m2
Såtid: April, Maj, August, September

Om Nordic Gardens

Nordic Gardens er danske produkter til haven og hjemmet. Med Nordic Gardens får du kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima. Nordic Gardens tilbyder blandt andet græsfrø, flydende gødninger, faste gødninger, kapilærkasser, fiberduge og mange andre forskellige produkter til haven.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

16. maj 2024 06.25

Bedømt af Kristina P.

De flotteste blomster vi har haft

Helt klart de flotteste vilde blomster min mand og jeg har haft i de 3 år vi har haft vilde blomster i haven. Dem kan jeg godt anbefale

Fragt og levering