Blomster Idyl er en blomsterblanding sammensat af 16 forskellige etårige blomster og urter, der giver et idyllisk tæppe af blomster i et mix af farver. Blomster idyl er velegnet til pluk-selv buketter, og giver et værdifuldt levested og en vigtig fødekilde for sommerfugle, bier og nytteinsekter. Passer godt til haven, men også til grøftekanter og blomsterstriber.

Sådan gør du:

Blomsterblandingen såes forår (april-maj) eller tidligt efterår (aug-sep) i en dybde på ca. 0,5 cm. De bedste betingelser for Blomstereng er en solrig beliggenhed i mager jord. Blomstereng bør klippes én gang om året - i sensommeren efter hovedblomstringen. Klip i ca. 10 cm højde. Anvend ikke gødning, da dette kun vil sætte gang i ukrudtsvæksten.

Sammensætning:

Sammensætningen i blomstereng kan variere fra år til år, men indeholder som oftest: Brudeslør, guldvalmue, hundetunge, jomfru i det grønne, jomfruskørt, kornblomst, marmelukærme, morgenfrue, mølleblomst, nikkeknop, okseøje, rød hør, silkeskørt, silkevalmue, sløjfeblomst, sommer-adonis. Indeholder majskolbegranulat for lettere udsåning.

5 liters spand rækker til 200 m2

Værd at vide om produktet

  • Smuk, vild blomsterblanding  
  • Mix af blomsterfarver 
  • God for bier og sommerfugle 
  • Mange forskellige sorter 
  • Dansk kvalitet
Specifikationer
Varenummer: BMB40014
Mærke: Nordic Gardens
Egenskaber: God til buketter, Insektvenlig
Mængde: 5 liter
Rækker til: 200 m2
Såtid: April, Maj, August, September

Om Nordic Gardens

Nordic Gardens er danske produkter til haven og hjemmet. Med Nordic Gardens får du kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima. Nordic Gardens tilbyder blandt andet græsfrø, flydende gødninger, faste gødninger, kapilærkasser, fiberduge og mange andre forskellige produkter til haven.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering