Insekter har brug for pollen og nektar fra forår til efterår, for at sikre reproduktion, sundhed og god ernæring. Blomsterblandingen Grøftekantens blomster hjælper vilde bier, honningbier, sommerfugle og andre blomster-søgende insekter med næring over en lang periode. Dyr som pindsvin, kaniner, sangfugle og andre arter drager også fordel af denne specielle blomsterblanding. 

Grøftekantens blomster er meget velegnet til såning på landbrugsjord, arealer afsat til blomsterbånd, til offentlig grønne arealer og naturligvis til haver. Blomsterblandingen er en fantastisk naturlig oase, der giver farver i landskabet og yder et vigtigt bidrag til beskyttelsen af arter. Blandingen er meget farverig, insektvenlig og udviklet i samarbejde med landmænd og biavlere.

Blomsterfrøene er blandet sammen med det naturlige mineral vermiculite, som bidrager til en bedre fordeling af frøene under såningen. Vermiculite holder samtidig på fugten så det bedre kan sikres frøene ikke udtørrer og får vand nok til at spirre.

Indhold

Sommeradonis, Kornblomster, Gilia, Havemorgenfrue, Mølleblomster, Skønhedsøje, Stolt kavaler (kosmos), Solsikke, Malve, Nigella, Valmue, Zinnie (frøkenhat) og andre.

Varedata

Rækker til: 40 m2 
Blomsterfarver: Mix 
Indhold: 40g frø etårig blanding 
Blomstringstid: Hele sommeren og frem til den første frost 
Beliggenhed: Solrig 
Højde: 100 - 150 cm 
Såning: april - juni

Læs også: vilde blomster

Værd at vide om produktet

  • Tiltrækker bier og sommerfugle! 
  • Smuk, vild blomsterblanding  
  • Mix af blomsterfarver  
  • Høj spireprocent
Specifikationer
Varenummer: BB4922
Mærke: Kiepenkerl

Om Kiepenkerl

Tyske Kiepenkerl producerer flotte og populære blomsterblandinger til haven, grøftekanten, marken eller engen. Blomsterblandinger der giver biodiversitet og tiltrækker bier, insekter og andre dyr i haven. Blandingerne fås i mange forskellige varianter, er smukke at se på og er perfekt afstemt til det nordiske klima.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering