Blomsterblandingen fuglefoder er en blanding af etårig og flerårig blomster heriblandt stauder og urter. Blandingen indeholder ingen græsser.


Blomsternes formål er at give dig smukke blomster der vil pynte i din have, men derudover er blandingen også en vigtig fødekilde for de vilde fugle og insekter. Blandingen har et højt indhold af nektar og pollen, hvilket er godt for insekter og fugle, samt biodiversiteten. 


Når blomsterne er færdige med at blomstre, bliver det farverige blomsterhav en naturlig spisekilde, der hjælper med at beskytte vilde fugle i naturen. Frøene er fyldt med vigtige mineraler, proteiner, energirige planteolier og fibre, som er nødvendige for fuglenes overlevelse. 


Du kan samle frøene, når de er fuldt modne, og derefter tørre dem et sted, der er godt ventileret og beskyttet. Når frøene er helt tørre, kan du hænge dem ud på forskellige steder i din have om vinteren.


Denne blanding er flerårig, så der vil dukke nye blomster op år efter år. Antallet af forskellige blomster i denne blanding kan ændre sig fra år til år.


Blomsterne kan blive mellem 20 og 200 cm høje. Efter cirka 3 år anbefales det at genplante området for at sikre, at du fortsat får smukke blomster, som også gavner fuglene.


Posen indeholder 30 g. frø, hvilket svarer til et areal på ca. 20 m².


Læs om: Flere insekter i haven
Læs om: Fantastiske blomster til bier og insekter


Specifikationer:


Såtid: marts - november.
Blomstring: juni - september.
Højde: 20-200 cm.
Indhold: ca. 30 g. frø.
Etårig/ Flerårig: Etårig og flerårig.

Værd at vide om produktet

  • Flere fugle i haven
  • Pluk egne vilde buketter 
  • God for bier og sommerfugle 
  • Høj spireprocent
Specifikationer
Varenummer: BB4998
Mærke: Kiepenkerl
Blomstringstid: Juni, Juli, August, September
Egenskaber: Fuglevenlig, Insektvenlig
Højde: 100+ cm
Levetid: Etårig, Flerårig
Mængde: 30 g
Rækker til: 11-20 m2
Såtid: Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November

Om Kiepenkerl

Tyske Kiepenkerl producerer flotte og populære blomsterblandinger til haven, grøftekanten, marken eller engen. Blomsterblandinger der giver biodiversitet og tiltrækker bier, insekter og andre dyr i haven. Blandingerne fås i mange forskellige varianter, er smukke at se på og er perfekt afstemt til det nordiske klima.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering