Træd ind i en ny haveverden med HORTUS' enestående YDUN bord-/bænkesæt, der er fremstillet af trykimprægneret FSC-certificeret fyrretræ og forstærket af et vedligeholdelsesfrit stel i galvaniseret stål. 

YDUN bord-/bænkesættet stråler med en moderne, uformel charme, der inviterer til afslappet samvær og hyggelige stunder. Dets alsidighed gør det egnet til en bred vifte af steder i din udendørs oase – om det er i haven, på terrassen eller endda på en altan, tilfører det en gnist af stil og komfort.

Der følger med bord/bænkesættet en omfattende samlevejledning. Med YDUN bord-/bænkesættet kan du skabe et rum for uforglemmelige øjeblikke og skabe en imponerende scene for samvær og afslapning. Gør din udendørs plads til et kunstværk af funktionalitet og æstetik med dette inspirerende HORTUS møbel.

Specifikationer:
Overfladebehandling: Trykimprægneret og umalet
Galvaniseret stålstel
42 mm massive planker i fyrretræ
Antal planker: Sæde 2 x 2 stk. bord 6 stk.
Mål: H: 75 x L: 175 x D: 140 cm sædehøjde 44 cm
Vægt: 86 kg
Ydun leveres umalet.

Specifikationer
Varenummer: NSH801-085
Mærke: Hortus
Farve: Natur

Om Hortus

Hortus er producent af produkter til haven. Hortus betyder nemlig "have" på latin, hvilket passer perfekt til deres ønske om at lave design og kvalitetsprodukter til netop haven. Hortus sortiment består blandt andet af hegn i forskellige materialer, såsom træ, komposit, glas og metal og elektriske terrasevarmere i forskellige kvaliteter til terassen, loft og væg. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering