Egern foderstation - model Ecia, er designet til at give egern en pålidelig og lettilgængelig kilde til føde. Med regelmæssig fodring tiltrækker du de fascinerende egern til haven, og kan nyde deres leg og aktiviteter.

Foderstationen er produceret i fyrretræ og har en halvåben struktur, hvilket gør det let for egerne at komme til og fra. Samtidigt beskytter foderstationen maden mod regn og rovdyr.

Egern er aktive i løbet af dagen, hvilket er helt perfekt til dig der ønsker at observere dem på afstand.  

Placér din egernfoderstation på et sikkert sted, hvor egernene kan nå den uden at risikere farer fra rovfugle eller andre rovdyr. Et sted tæt på træer eller buske kan være ideelt, da egern kan bruge dem som beskyttelse og klatreveje. Hæng huset op via. de to huller bagpå, der passer til søm og skruer. 

Bliver egernet fodret med dens livretter, som nødder og egernfoder, så vil det holde sig væk fra fuglenes føde, samtidigt med at fuglene ikke vil gå efter egernets foder.

Specifikationer:

  • Måler 29 x 19 x 19 cm.
  • Fremstillet af FSC-certificeret fyrretræ
  • 2 skruehuller til montering

Værd at vide om produktet

  • Enkelt at påfylde og rengøre
  • Beskytter maden mod regn og rovdyr
  • Fremstillet i FSC certificeret fyrretræ
Specifikationer
Varenummer: TP889452
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering