Denne buskbønne kaldes "Maxi", da bønnerne er lysegrønne og er ekstra lange, sammenlignet med andre bønner. Bladene peger nedad, hvor bønnerne hænger oven over bladene, så de er nemme at høste. 

Når du vil så bønnerne kan du lægge frøene i blød i lunkent vand natten over, inden de skal sås. Buskbønner behøver ingen opbinding. De vokser som buske, og kan sås i lige rækker. Bønnerne er klar til høst når de er ca. 12-15 cm lange og møre. Bønnerne kan blive helt op til 20 cm lange.  

Det er vigtigt at huske at bønner skal tilberedes, da de indeholder lektiner. Bønner er dejlige i salater og som tilbehør, hvor bønnerne kan steges, grilles, koges, og kan også fryses ned. 

Frøene er økologisk og forspires fra april til juni. Kan sås direkte i køkkenhaven fra maj til juli. Du kan høste bønnerne fra juli til september. 

Læs om: Dyrkningsguide - Sådan dyrker du bønner!

Planteinfo - bønnefrø:

Navn: Maxi buskbønne
Såtid: Forspires fra april - juni. Sås udendørs fra maj – juli. 
Høst: juli - september 
Sådybde: 2-3 cm.
Planteafstand: 10 cm.
Rækkeafstand: 45 cm.

Værd at vide om produktet

  • Økologiske frø 
  • Topkvalitet - høj spireprocent 
  • Emballage af tomatfibre - FSC certificeret
Specifikationer
Varenummer: TP93715
Mærke: Buzzy Organic

Om Buzzy Organic

Buzzy Organic er en verden af økologiske frø og spireprodukter. Her finder du blandt andet økologiske grøntsagsfrø, urter, blomster og meget andet. Alle sammen certificerede frø, med en dokumenteret høj spireprocent og miljøvenlig emballage fremstillet af tomatfibre. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering