Kornblomster i et mix af forskellige farver og nuancer, heriblandt lilla, lyserød og blå. Blomsten udvikler sig hurtigt og spreder sig kraftigt.  

Blomsten er nem at dyrke, og kræver fuld sollys. Tynd ud blandt blomsterne når de er inden for en afstand på 15 x 35 cm. Det er vigtigt at holde jorden fugtigt konstant, under spiringen, hvor de etableret blomster er mere tørketolerante. 

Kornblomsten er spiselig, hvor det er muligt at spise den frisk eller tørret. Her kan du med fordel bruge kornblomsten i salater, eller som pynt oven på kager. 

Insekterne er glade for kornblomsten, heriblandt sommerfugle og bier der er vilde med blomsten grundet dens høje indhold af nektar og pollen. Dette fremmer biodiversiteten, da det giver insekterne en god fødekilde og levested. 

Forspir frøene indendørs i potter fra marts til april, eller så frøene udendørs i bed eller krukker fra marts til maj. Du kan læse mere om spiselige blomster lige her - Spiselige blomster 

Specifikationer

Forspiring: marts - april.
Såtid: marts - maj.
Blomstring: juni - september. 
Sådybde: 0,5-1 cm.
Højde: 50 cm.
Planteafstand: 15 cm. 
Rækkeafstand: 35 cm. 
Indhold: ca. 0,5 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Økologiske frø
  • Topkvalitet - høj spireprocent
  • Emballage af tomatfibre - FSC certificeret

Specifikationer
Varenummer: TP94165
Mærke: Buzzy Organic

Om Buzzy Organic

Buzzy Organic er en verden af økologiske frø og spireprodukter. Her finder du blandt andet økologiske grøntsagsfrø, urter, blomster og meget andet. Alle sammen certificerede frø, med en dokumenteret høj spireprocent og miljøvenlig emballage fremstillet af tomatfibre. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering