Kornblomster vild blanding, der springer ud med blomster i blå nuancer, hvor nogle af dem også kan blive lilla i sin farve. Blomsten er kurvformet med små tætpakket blade. Blomsten har tendens til at sprede sig hurtigt.   

Blomsten er let at dyrke, dog er det vigtigt at blomsten får fuld sollys. Tynd ud blandt blomsterne når de er inden for en afstand mellem hinanden på 15 x 35 cm. Det er vigtigt at jorden er fugtig under spiringen, hvor de etableret blomster er mere tørketolerante og blot kræver jævnlig vanding. 

Kornblomsten er spiselig, hvor du kan tørre blomsten eller spise den frisk som den er. Blomsten er frisk og let krydret i sin smag, hvilket gør den god at bruge i salater, eller som pynt oven på kager. 

Derudover er kornblomsten god som snitblomst og er populære at bruge i buketter eller vaser, hvor blomsten er kendt for at have lang holdbarhed efter beskæring.  

Insekterne er glade for specielt kornblomsten, hvor sommerfugle og bier er vilde med blomsten grundet dens høje indhold af nektar og pollen. Dette fremmer biodiversiteten, da det giver insekterne en god fødekilde og levested. 

Forspir frøene indendørs i potter eller krukker fra marts til april, eller udendørs i vild have fra april til maj. 

Læs om: Spiselige blomster

Specifikationer

Forspiring: marts - april.
Såtid: april - maj.
Blomstring: juni - september. 
Sådybde: 0,5 - 1 cm.
Højde: 30 - 90 cm.
Planteafstand: 15 cm. 
Rækkeafstand: 35 cm. 
Indhold: ca. 0,5 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Økologiske frø
  • Topkvalitet - høj spireprocent
  • Emballage af tomatfibre - FSC certificeret

Specifikationer
Varenummer: TP94171
Mærke: Buzzy Organic

Om Buzzy Organic

Buzzy Organic er en verden af økologiske frø og spireprodukter. Her finder du blandt andet økologiske grøntsagsfrø, urter, blomster og meget andet. Alle sammen certificerede frø, med en dokumenteret høj spireprocent og miljøvenlig emballage fremstillet af tomatfibre. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering