Stolt kavaler er en sommerblomst, der springer ud med lysere kosmos blomster i gule, røde og orange farver. Blomsterne bliver normalt store med flade blomsterhoveder, og store farvede blade. 

Når du skal så frøene er det vigtigt at blomsten har adgang til sollys. Ved såning skal du blot vande blomsten med forstøver og sørge for at holde jorden godt fugtig. Du kan fjerne de døde og kedelige blade, da det vil holde blomstringen i gang, så du i stedet får nogle nye og friske blade.

Kavaler blomsten har lang holdbarhed både i blomsterbedet, men også efter beskæring, hvilket gør den til en eftertragtet snitblomst. Du kan med fordel bruge de flotte og unikke blomster i buketter, eller enkeltvis i krukker og vaser.

Blomsten er populær blandt insekter, og specielt hos bier og humlebier, da blomsten har et højt indhold af nektar og pollen. Alt dette er med til at gavne biodiversiteten positivt.  

Forspir frøene indendørs i såbakke fra marts til april, og senere hen skal blomsten omplantes til potter eller krukker. Så frøene direkt udendørs fra april til maj i blomsterbed eller krukker, ved højere temperatur. 

Læs også om: Haveråd - 5 fantastiske sensommer blomster til krukker!

Specifikationer

Forspiring: marts - april.
Såtid: april - maj.
Blomstring: juli - oktober. 
Sådybde: 0,5-1 cm.
Højde: 60-80 cm.
Planteafstand: 15 cm. 
Rækkeafstand: 35 cm. 
Indhold: ca. 0,5 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Økologiske frø
  • Topkvalitet - høj spireprocent
  • Emballage af tomatfibre - FSC certificeret

Specifikationer
Varenummer: TP94227
Mærke: Buzzy Organic

Om Buzzy Organic

Buzzy Organic er en verden af økologiske frø og spireprodukter. Her finder du blandt andet økologiske grøntsagsfrø, urter, blomster og meget andet. Alle sammen certificerede frø, med en dokumenteret høj spireprocent og miljøvenlig emballage fremstillet af tomatfibre. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering