Spiselige blomster mix, der indeholder stokrose, hjulkrone, morgenfrue, kornblomst, fløjlblomst, tallerkensmækker og violer. Blomsterne kommer i forksellige former og farver heriblandt gul, orange, rød, blå og lilla. Blomsterne bliver mellem 40 til 80 cm høje og er alle økologiske. 


Brug disse spiselige blomster til at pynte dine salater, cocktails, eller kager. Nogle af blomsterne er valgt primært for deres visuelle appel, hvor nogle af de andre blomster, er let krydret i deres smag, der derfor vil udover det visuelle også give smag til dine retter.  


Blomsterne indeholder nektar og pollen, hvilket tiltrækker insekter heriblandt, bier og sommerfugle. Dette er med til at fremme biodiversiteten. 


Du kan så frøene udendørs i blomsterbed eller i krukker på terrassen fra marts til juni, hvor du kan høste blomsterne løbende i  sommer og efterår. 


Specifikationer:


Såtid: marts - juni.
Blomstring: juni - oktober. 
Sådybde: 0,5-1 cm.
Højde: 40-80 cm.
Planteafstand: 30 cm. 
Rækkeafstand: 30 cm. 
Indhold: ca. 2 g. frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Økologiske frø
  • Topkvalitet - høj spireprocent
  • Emballage af tomatfibre - FSC certificeret

Specifikationer
Varenummer: TP94886
Mærke: Buzzy Organic

Om Buzzy Organic

Buzzy Organic er en verden af økologiske frø og spireprodukter. Her finder du blandt andet økologiske grøntsagsfrø, urter, blomster og meget andet. Alle sammen certificerede frø, med en dokumenteret høj spireprocent og miljøvenlig emballage fremstillet af tomatfibre. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering