Økologisk Squash Ola Escaladora, er aflang og bliver mørkegrøn i sin farve. Dens frugtkød kan godt minde om en agurk, dog er dens konsistens mere hård og fast, med en mild og saftig smag.  


Squash gror bedst med masser af varme og sollys. Det er vigtigt at du vander planten jævnligt, da den ikke må tørre ud. Husk derudover skal huske at så frøene med er god afstand til hinanden, så de ikke forstyrrer hinanden under væksten.


Det er vigtigt at planten opbindes, da det er en klatre-squash, hvilket betyder at den gerne vil vokse opad, hvor den uden opbinding ellers kan knække og gå i stykker.  


Du kan bruge squash på mange forskellige måder. Du kan koge, steges, dampe eller bage squashen, og kan med fordel bruges i alt fra supper til gryderetter. 


Forspir frøene i drivhus eller indendørs i såbakke fra april til maj, Efter høst kan du opleve at planten vil fortsætte med at producerer nye squash, så du kan få lækre squash over gennem sommer og efterår.  


Specifikationer:


Forspiring: april - maj.
Såtid: maj - juni.
Høst: juni - september. 
Sådybde: 2-3 cm. 
Højde: 200 - 500 cm.
Planteafstand: 60 cm. 
Rækkeafstand: 60 cm. 
Indhold: ca. 6. frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Økologiske frø
  • Topkvalitet - høj spireprocent
  • Emballage af tomatfibre - FSC certificeret

Specifikationer
Varenummer: TP92965
Mærke: Buzzy Organic

Om Buzzy Organic

Buzzy Organic er en verden af økologiske frø og spireprodukter. Her finder du blandt andet økologiske grøntsagsfrø, urter, blomster og meget andet. Alle sammen certificerede frø, med en dokumenteret høj spireprocent og miljøvenlig emballage fremstillet af tomatfibre. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering