Den originale, danske champignonmuld fra GreenBio. Leveret i bigbag med 1000 liter / 1m3.

Champignonmuld er blevet brugt til havebrug i mange år og er meget velegnet til bl.a. hækplantning, topdække omkring hæk, jordforbedring samt i drivhus. Vores dansk producerede champignonsmuld består af komposteret hestegødning, og er et fint og homogent materiale med masser af god næring til planter. Champignonmulden er særlig velegnet til blandt andet jordforbedring.


Vores dansk producerede champignonmuld indeholder langtidsvirkende kvælstofgødning i organisk form samt værdifulde mikronæringsstoffer.
Man kan derfor med stor fordel lægge ca. 10 cm på og herefter vende det  i eksisterende jord.

Leveringen er inklusiv i prisen og champignonmuld i leveres til din adresse i praktisk emballeret bigbag. Ganske simpelt og lige til at gå til. 

GreenBio produkter = 100% naturligt og 100% dansk.

Værd at vide om produktet

  • Det miljøvenlige valg
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland
  • Kæmpe udvalg i jord og muld

Specifikationer
Varenummer: 4307070
Mærke: GreenBio
Rumfang: 1000 liter

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

16. december 2019 10.07

Bedømt af Allan Hansen

Prima kvalitet

Bestilte mulden søndag og fik leveret tirsdag. Produktet var friskproduceret og en flot ensartet kvalitet - så anbefaling herfra.

Fragt og levering