Hold ukrudtet nede med grov dækbark fra GreenBio™. Her får du en rigtig flot, ensartet og grov bark af fyrretræ. Barken  kommer fra bæredygtige svenske skove og er velegnet som både dækbark og pyntebark. Perfekt til gangarealer som stier, mellem buske og træer, ved hækplanter eller i havens bede.

Grov dækbark kommer fra selve yderskallen af træerne og er med til at tilføje jorden næring. Vi anbefaler et lag på minimum 10cm for at forhindre ukrudt i at trænge op.

Brug af grov dækbark

De enkelte barkstykker måler mellem 0-100 mm på den korteste led og ved et lag på omkring 10 cm, rækker 1000 liter til ca. 10 kvm. For virkelig at forhindre ukrudtet i at komme frem, anbefales det først at lægge en kraftig ukrudtsdug ud. Derved forlænger du også dækbarkens levetid. 

Bemærk at denne bark er en frisk grov udgave - direkte fra savværket, så større stykker kan forekomme i sorteringen. 

1000 liter dækbark svarer til ca. en kubikmeter og vejer ca. 400 kg.

Værd at vide om produktet

  • God dækbark i grov kvalitet
  • 100% naturmateriale
  • Perfekt til stier, ved buske og i bede
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland

Specifikationer
Varenummer: 4309019
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering