Ovntørret pejsebrænde fra Dansk Brænde, er kløvet birketræ i absolut bedste kvalitet. Brændet er kløvet og skåret i ekstra lange 38 cm stykker, der gør det let at placere flot i pejsen. 

Birk er en middelhård træsort med en medium-høj brandværdi. Derudover har træet en tynd, smuk og dekorativ hvid bark, som pynter i brændekurven. Birk er kendetegnet ved dets smukke blålige flammer og træet afgiver desuden en dejlig duft ved afbrænding. Birketræ har desuden meget få knaster, hvilket betyder at det sjældent slår gnister. 

Dansk birkebrænde er brænde til den kræsne brændeovnsejer, der vil have optimal brændværdi og dekorativt brænde, der er klar til brug med det samme.

Dansk pejsebrænde er ovntørret til en fugtighed på 10-20% i træets kerne og er klar til brug.

Leveres som praktisk netpalle

Værd at vide om produktet

  • Træ fra lokale danske skovbrug
  • Kløvet og pakket i Vestjylland
  • Kortrejsebrænde - lav Co2 udledning
  • Alt træ genplantes
  • Bæredygtig biomasse
Specifikationer
Varenummer: 1004920
Mærke: Dansk Brænde
Længde: 38 cm
Rumfang: 0,85 m3

Om Dansk Brænde

Dansk Brænde® producerer bæredygtigt brænde fra lokale, danske skove. Brændeprodukterne er i exceptionel kvalitet og uden sammenligning markedets bedste. Odentlige, ensartede og certificerede produkter, kløvet og tørret med nyeste, energibesparende teknologi. Alt skov bliver genplantet med fokus på øget biodiversitet og naturpleje.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering