Holmebo dekobark er en dekorativ rødbrun pinjebark fra sydeuropæiske nåletræer, der giver en flot og naturlig jorddække i eksempelvis krukker og potter. Deko bark hæmmer ukrudt, holder på fugten i jorden og beskytter planternes rødder. Deko barken er varmebehandlet, så den er fri for smådyr og ukrudt. Velegnet til brug både inde- og udendørs.

Fremgangsmåde

Dekobark er smukt som pynt i krukker og altankasser, hvor du bør bruge et lag på ca. 3 cm. I bede bør laget være 6-8 cm tykt for at afdække mod ukrudt. Det er vigtigt, at rense jorden for ukrudt inden deko barken udlægges. For at vedligeholde afdækningen tilføjes yderligere 3-5 cm bark hvert år.

Sammensætning

Pinjebark (Maritime Pine Bark, Pinus Pinaster) 

Varme- og dampbehandlet.
Kvalitet: NF142, fraction characteristics compliance of the RAL-GGS standards
Certificeringer: FSC og PEFC certificeret. RAL and RHP

Værd at vide om produktet

  • Perfekt til krukker og større potteplanter
  • Smuk rødbrun pinjebark
  • 100% fri for ukrudt og smådyr
  • FSC og PEFC certificeret
Specifikationer
Varenummer: HB1037000
Mærke: Holmebo Tørv

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering