Ditta læggekartoffel 1,5 kg er en sen kartoffelsort. Det er en god, fastkogende kartoffel, der er dejlig mild i smagen. Egner sig perfekt til f.eks. salater med og uden skræl, og så de er de rigtig gode i ovnen.


Ditta kartoflen er en af de sene kartoffelsorter, der er kendt for at være meget velsmagende. Ditta læggekartofler giver et fint, højt udbytte af karakteristiske langovale knolde med glat skind og gult kød.


Ditta læggekartofler er brok- og nematoderesistent.


Kartoflerne smager bedst direkte fra jorden, og kan høstes på flere tidspunkter af sæsonen. De skal blot skylles grundigt og kan spises med skræl. Ønsker du at gemme Ditta kartoflerne, bør de, som andre kartoffelsorter, opbevares tørt, mørkt og køligt ved ca. 5 grader.


Ditta læggekartofler


Her får du en pose med 1,5 kg certificerede læggekartofler i topkvalitet. Forspiring af kartoflerne: Ditta er en kartoffelsort der kan forspires tidligt, da sorten har en forholdsvis lang spiredvale.


Læggekartoflerne stilles et køligt og lyst sted til forspiring. Udlægges når de er spirede, som normalt er i slutningen af marts eller starten af april, når jordtemperaturen er over 8 grader. Udlægges med en afstand mellem rækkerne på 60 cm, og en afstand mellem knoldene på 20 cm. 


Produktdata


1,5 kg certificerede læggekartofler
Sen kartoffelsort med mild smag
Læggetidspunkt: april
Høstperiode: sen
God resistens over for skurv
Brokresistent og nematoderesistent
Læs også: Dyrkning af kartofler

Specifikationer
Varenummer: PK2215
Mærke: Palm Kartofler
Tidspunkt: Sen

Om Palm Kartofler

Palm Kartofler et et kartoffelpakkeri beliggende i idylliske omgivelser på Fyn, som har pakket og forsynet det danske marked med kartofler siden 1979. Med læggekartofler fra Palm kartofler er du sikret et bredt udvalg af certificerede læggekartofler i højeste kvalitet. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering