Earthway 2750 håndsprederen er ideel til spredning af gødning, frø og lignende i ujævnt terræn, på våde overflader eller steder hvor almindelige spredere har svært ved at nå. Sprederen er lavet af rivefast, slidstærk og vejrbestandig nylon. Den har lynlås øverst for nem påfyldning og lukning, og kan fastgøres med rem rundt om hoften og med justerbar skulderrem.


Earthway 2750 håndspreder er velegnet til udspredning af græsfrø, gødning og andre typer granulerede produkter. Mulighed for at justere spredebredden fra 215 cm til 457 cm.


Kapacitet: 9 kg
Spredebredde: ca. 215-450 cm

Specifikationer
Varenummer: SWH801496
Mærke: EarthWay

Om EarthWay

Amerikanske EarthWay har i 55 år konstrueret præcisionsprodukter til græsplæneentusiaster over hele verden. EarthWay gødnings- og frøspredere er kendt for deres høje ydeevne og lange holdbarhed. Earthway er en familieejet virksomhed fra Bristol, Indiana, og produkterne bruges af både professionelle og private.

3 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

0%

0%

100%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

11. april 2023 06.43

Bedømt af Preben Bahr

Håndholdt gødningsspreder

I forhold til de øvrige billige plastik modeller jeg i tidens løb har haft, er det et umærket produkt. Jeg synes dog, at den er en smule dyr. Men hvis den så til gengæld holder min tid ud, så har det været prisen værd.

Fragt og levering