Effektiv, vandafvisende og miljøvenlig facadeimprægnering til facader og murværk. Facadeimprægnering fra Bollerup Jensen er med til at give en længere og effektiv holdbarhed af murværk og facader, og samtidig giver det en god beskyttes mod vind, vejr og snavs. 

Du kan anvende facecadeimprægneringen på mursten, tegl og belægninger med brændte sten, granit sten og natur sten. Overfladen vil få en flot vandafvisende flade, hvor vandet ikke trænger ind.

2,5 liter facadeimprægnering rækker op til 25 m2.

Sådan gør du

  1. Rens facaden grundigt for skidt og snavs med Bollerup Jensen Allround Rens.
  2. For at Facadeimprægneringen kan binde på overfladen, skal overfladen være fast og tør.
  3. Facadeimprægnering er klar til brug. Påfør produktet med en lavtrykssprøjte, airless sprøjte, malerrulle eller pensel.
  4. Sørg for at produktet fordeles jævnt over hele det ønskede område. Det er vigtigt, at væsken ikke løber. Produktet bør være trængt ind i overfladen i løbet af 10-30 minutter.

Bemærk: Det behandlede område må ikke udsættes for regn eller vand de første 8-10 timer. Den optimale påføringstemperatur er 5-25o C. Ved mindst 15o C. hærder Facadeimprægneringen op efter 1-2 dage. Facadeimprægneringen hærder ikke ved temperaturer under 5o C. 

Brug beskyttelseshandsker som er egnet til formålet og anvendt udstyr rengøres grundigt med varmt vand efter brug. Tom emballage og evt. rester skal bortskaffes via den kommunale affaldsordning.

Indhold

2,5 liter væske klar til brug.
pH-værdi ca. 8,2
Konservering: <5%
Indeholder 3-(2-Aminoethylamino)propylmetyldimethoxysilan, 5-Chlor-2-Methyl-4-isothiazolin-3-on og 2-methyl-4-isothiazolin-3-on (blanding i forhold 3:1). Kan udløse allergisk reaktion.

Opbevares i original emballage, tæt lukket, tørt og frostfrit. Opbevares utilgængeligt for børn. Ved brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten.

Værd at vide om produktet

  • Til facader og murværk
  • Effektiv og skånsom 
  • Vandafvisende
  • Kvalitet siden 1935
Specifikationer
Varenummer: BJ7560-2,5
Mærke: Bollerup Jensen
Størrelse: 2,5 L

Om Bollerup Jensen

Miljøvenlige pleje- og rengøringsprodukter. Bollerup Jensen har siden 1935 udviklet og fremstillet miljøvenlige produkter indenfor pleje- og rengøring. Alle produkterne er produceret af naturlige råvarer og i mange tilfælde Svanemærkede, og som emballage benyttes flasker, fremstillet af kasserede fiskenet og dunke lavet af genbrugsplast. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering