Havekalk til økologisk dyrkning i 5 liters genbrugsspand. Havekalken anvendes forår og efterår i hele din have, undtagen i surbundsbedet. Kalken sikrer den rette pH-værdi i jorden, øger tilgængeligheden af næringsstoffer samt forbedrer jordstrukturen. Det får din have til at fremstå mere grøn og frodig. Havekalken er lette at strø ud og indarbejdes i de øverste 3 til 4 cm af bedet/køkkenhaven.

Med Havekalk til økologisk dyrkning fra Farmergødning får du:

– Uorganisk jordforbedringsmiddel
– Kan anvendes i hele haven
– Sikrer den rette pH-værdi
– Forbedrer jordstrukturen
– Pelleteret og nemt at udstrø

Sådan gør du:
Anbefalet dosering pr. 10 m2

For køkkenhave, blomsterbede, buske, hække samt græsplæne gælder følgende i vinterhalvåret: Leret jord: 5 kg havekalk pr. 10 m2 Sandet jord: 3 kg havekalk pr. 10 m2

Indhold
Nettoindhold: 5 liter. Jordbrugskalk, skrivekridt 0-4mm. Granuleret og pelleteret. Neutraliserende evne (CaCO3) ca. 90,8%

Leveres i spand af høj kvalitet, som kan tåle at stå udendørs. Mål: ca. 21 x 21 x 21 cm. Efterfølgende kan du benytte spanden til andre formål som f. eks. opbevaring.

Værd at vide om produktet

  • Til økologisk dyrkning
  • All-round kalk til haven
  • Frigives langsomt - svider ikke
Specifikationer
Varenummer: FG1005-10
Mærke: Farmergødning

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering